Patriottische poster Baywatch

Dwayne Johnson is terug op Instagram. Dit keer heeft hij ter gelegenheid van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag, 4 juli, een patriottische poster van Paramount Pictures‘ Baywatch online gezet.

Baywatch (gedurende de laatste twee seizoenen Baywatch Hawaii) is een Amerikaanse televisieserie over strandwachten die de stranden van Malibu in Los Angeles County bewaken. De reeks liep van 1989 tot 2001, met een totaal van 243 afleveringen. De film zal gaan over een arrogante voormalige Olympische sporter die ruzie krijgt met een aantal elite-badmeesters.

Andere hoofdrollen in de film zijn er voor Dwayne JohnsonZac EfronKelly Rohrbach, Alexandra DaddarioPriyanka ChopraIlfenesh HaderaHannibal Buress en Jon Bass. Tevens hoorden we recentelijk dat Baywatch-veteraan David Hasselhoff en Pamela Anderson te zien zullen zijn in de film. Damien Shannon en Mark Swift schreven de nieuwste versie van het script en Seth Gordon zal de film regisseren. De filmversie Baywatch moet vanaf 11 mei 2017 in de bioscopen verschijnen.