Opnames Bon Bini Holland 2 (Jandino Asporaat) gestart

Regisseur Jon Karthaus is onlangs gestart met de opnames van het vervolg op Bon Bini Holland, de film rondom Jandino Asporaat. Uiteraard zal de komiek zelf ook weer meedoen en enkele hoofdrollen vertolken.

Opnames Bon Bini Holland 2 (Jandino Asporaat) gestart

In film de wil Robertico (Asporaat) zijn vriendin Noella ten huwelijk vragen, maar voordat hij dat kan doen besluit ze om de relatie tijdelijk stop te zetten. Als ze terug naar Nederland vliegt, komt Robertico haar achterna in de hoop haar terug te kunnen winnen. Hij blijkt echter concurrentie te krijgen van de aantrekkelijke Christiaan. Daarom vraagt hij zijn FC Kip-vrienden weer om hulp. Samen Rajesh, Sydney, tante Judeska en Gerrie gaat hij er alles aan doen om zijn geliefde Noella weer terug te krijgen.

Naast Jandino zullen ook Liliana de Vries, Phi Nguyen, Sergio IJssel, Lone van Roosendaal, Alpha Oumar Barry en Dennis Rudge weer te zien zijn. De productie ligt bij Maarten Swart. Bon Bini Holland 2 komt in december 2018 naar de bioscoop.

Het project komt tot stand met behulp van Kaap Holland Film, RTL en Entertainment One Benelux. Bekijk hier een video waarin onze Amerikaanse collega Colton Hunt de trailer van het eerste deel bekijkt:

[youtube t-X_ms47-J0]