Oplossing voor Paul Walker in Fast & Furious 7

Na de dood van Paul Walker moest Universal Pictures op zoek naar een oplossing voor de ontbrekende scenes in de film Fast and Furious 7. Vin Diesel liet weten dat de film in april 2015 in première gaat. Nu wordt duidelijk hoe er met de dood van Walker wordt omgegaan.

Regisseur James Wan en scenarist Chris Morgan zullen het scenario zo herschrijven, dat het personage van Walker, Brian O’Conner, toch gebruikt kan worden. Er worden enkele scènes toegevoegd en het is de intentie om het personage met pensioen te laten gaan. Dat betekent dat O’Conner niet zal overlijden in te film.

In de weken na het overlijden van Walker hebben regisseur Wan, scenarist Chris Morgan en uitvoerend producent Jeffrey Kirschenbaum de bestaande scènes bekeken. Het script zal in de komende weken worden herschreven, waarna de opnames hervat zullen worden. De productie heeft inmiddels acht maanden vertraging opgelopen.Oplossing voor Paul Walker in Fast & Furious 7

Nu Owen Shaw is uitgeschakeld door Dominic Toretto en zijn crew, is Shaw’s broer Deckard Shaw uit op wraak. Na de dood van Han, is ook Dominic uit op wraak. Samen met zijn crew en “Mr. Nobody” gaan ze op zoek naar een hackprogramma genaamd ‘God’s Eye’, om zo achter Deckard’s locatie te kunnen komen en hem uit te schakelen.

Fast & Furious 7 wordt geregisseerd door James Wan. De actiefilm zal in Amerika de titel Furious 7 dragen. Het is het zevende deel van de reeks The Fast and the Furious. Het is de eerste film die zich afspeelt na Tokyo Drift. De drie vorige films uit de reeks vonden plaats tussen 2 Fast 2 Furious en Tokyo Drift. Het scenario is geschreven door Chris Morgan. In de film zijn de hoofdrollen voor Vin Diesel, Paul WalkerJason Statham, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Elsa PatakyLucas Black, Nathalie EmmanuelDwayne JohnsonDjimon HounsouTony JaaRonda RouseyLuke Evans.