Gouden film voor Onze Jongens met Jim Bakkum

De film Onze Jongens heeft de Gouden Film status bereikt. Dit houd in dat de film meer dan 100.000 bezoekers heeft gehaald. Het project komt van regisseur Johan Nijenhuis, die ook verantwoordelijk is voor  Verliefd op Ibiza (2013), Toscaanse bruiloft (2014) en Rokjesdag (2016).

filmhoek onze jongens jim bakkum

Hoofdrolspelers Matheu Hinzen en Jim Bakkum.

In de film zien we Jorrit (Jim Bakkum), die na jaren van afwezigheid weer terug is in Nederland. Zijn ex-vrouw wil hem niet meer zien en zijn achtjarige zoontje is vooral in hem teleurgesteld. Jorrit gaat aan de slag bij zijn vriend Bas die een zwak draaiend bouwbedrijf heeft. Om uit de problemen te komen zien ze samen een gat in de markt: het gespierde lichaam van Jorrit is namelijk een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met een groepje collega’s gooien ze het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. Dit gaat uitstekend en de opdrachten zijn niet aan te slepen, totdat vrienden en familie van de mannen lucht krijgen van de carrière-switch.

Hoofdrollen in Onze Jongens zijn er voor Jim Bakkum, Martijn Fischer, Sanne Vogel en Barbara Sloesen. Bekijk hieronder de video die Sandro maakte op de premiere van de film:

[youtube 5bDIfg0qPW4]