Ontmoet de makers van Gunhand

Makers van Gunhand

Gunhand is “Een Amerikaanse western van Nederlandse bodem, oftewel de ‘stamppot’ western!”. Zo beschrijft David van der Meijde de film althans. Bij Filmhoek.nl kun je de productie op de voet volgen. Zo deelden wij een tijdje terug nog een teaser. De makers zijn van plan om een compleet budget op te bouwen via een crowdfunding campagne. Veel mensen hadden echter vragen over de productiefase waarin de film zich bevindt. Daarom kwamen David van der Meijde en Rey Agaoglu bij elkaar om dit op te helderen. De teaser trailer is slechts een eerste indruk, want de film zelf moet nog opgenomen worden. Bekijk het commentaar van de makers in hun nieuwste filmpje.

[youtube _mq-bqrOs_U]

De film is een productie van Welldone Pictures en Accu Films. De opnames zullen plaatsvinden in Nederland, Duitsland en Spanje. In de film zullen we ook acteurs zien van Nederlands, Amerikaans en Spaans afkomst.

Het verhaal speelt zich af in Amerika, 1871. Joe Ledbetter was ooit een beruchte huurling, bekend onder de bijnaam “Lightning”. Hij zwoor zijn gewelddadig verleden achter zich te laten toen hij met Kate trouwde. Hun rustig leventje wordt helaas verstoord wanneer “The Savage Mining Company”, onder leiding van de bandiet Frank Vermillion, het echtpaar van zijn land wil verjagen. Hun situatie wordt nog gecompliceerder als er plotseling een zwaargewonde vreemdeling aan komt waaien. Het gaat om de Federale Marshal Heflin, die erop uit is om Vermillion achter de tralies te krijgen. Hij moedigt Joe aan om zich tegen Vermillion en zijn bende te verzetten. Zal Joe zijn oude belofte richting zijn vrouw hiervoor moeten breken? En hoe lang duurt het voordat Heflin achter zijn ware identiteit komt?

Blijf onze website bezoeken voor nieuws hierover. Voor meer video’s, foto’s en informatie kun je naar de website gunhandthemovie.com. Bezoek ook hun social media kanalen voor dagelijkse updates: Instagram en Facebook.