Nog meer advent met Deadpool

Eerder liet Ryan ReynoldsDeadpool weten dat we de tot aan kerst een heleboel promotiemateriaal mogen verwachten. Hieronder hebben we een verzameling van het nieuwe materiaal van de afgelopen dagen. De komende dagen verschijnt er nog elke dag iets nieuws rond de film. Dat bouwt op tot Eerste Kerstdag,  waarna de volledige trailer verschijnt.

b985607 c51ed58 fe76341 Nog meer advent met Deadpool Nog meer advent met Deadpool0 Nog meer advent met Deadpool1


12 dagen advent met Deadpool

[youtube xdzhHQbVMZs]

Deadpool is het oorsprongsverhaal van de voormalig Special Forces operative, die nu huurling geworden is en onder de naam Wade Wilson door het leven gaat. Een experiment maakt dat hij versneld kan genezen en daarop neemt hij alter ego Deadpool aan. Bewapend met zijn nieuwe krachten en een duister gevoel voor humor, jaagt Deadpool op de man die zijn leven bijna verwoest had.

Hoofdrollen zijn er voor Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Gina Carano, T.J. Miller, Ed Skrein, Brianna Hildebrand en Rachel Sheen. Deadpool wordt geregisseerd door Tim Miller naar een script van het Zombieland-duo Rhett Reese en Paul Wernick. Deadpool is te zien vanaf 11 februari 2016.