Nieuwe X-Men: Days of Future Past personage foto’s

X-Men: Days of Future Past

X-Men: Days of Future Past komt over slechts 3 maanden in de bioscoop en de promotie voor de film is al behoorlijk onderweg. Met Empire Magazine covers en nieuwe foto’s die worden vrijgegeven. Nu zijn er tevens een aantal nieuwe personage posters voor de film verschenen. Bekijk deze hieronder.

x1

x2

x3

x4

x5

x6

x7

x8

x9

x10

x11

x12

x13

x14

x15

x16

x17

De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

X-Men: Days of Future Past wordt geregisseerd door Bryan Singer. Hoofdrollen zijn er voor Hugh Jackman, Patrick Stewart, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Halle Berry, Ellen Page, Ian McKellen, Michael Fassbender, Omar Sy en Peter Dinklage.

Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit ‘Uncanny X-Men’ nummers 141 en 142 (1981). X-Men: Days of Future Past draait vanaf 22 mei 2014 in de bioscoop.