Nieuwe tv-spots Transformers: Age of Extinction

Transformers: Age of Extinction

Paramount Pictures heeft een nieuwe tv-spots vrijgegeven voor Transformers: Age of Extinction, het vierde deel uit de live-action transformers-filmserie. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube sYy5jcMDrC0]

[youtube 0desLLJzNn4]

Chevrolet heeft ook een nieuwe reclame gemaakt ter ere van de vierde Transformers, met een aantal hele bijzondere auto’s.

[youtube WsgatDnK7Ig]

Terwijl de mensheid zich herstelt van de grote schade die aangericht werd in Transformers: Dark of the Moon, zijn de Autobots en Decepticons nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine en machtige groep zakenmannen en wetenschappers proberen de grenzen van de menselijke technologie verder te verleggen dan ooit te voren. Verder zelfs dan ze kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude, krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij, breekt los.

Transformers: Age of Extinction wordt geregisseerd door Michael Bay. In de hoofdrollen zien we Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Peter Cullen, Glenn Morshower, T.J. Miller, Stanley Tucci, Titus Welliver, Jack Reynor, Li Bingbing en Han Geng. Het scenario is geschreven door Ehren Kruger. Transformers: Age of Extinction draait vanaf 3 juli 2014 in de Nederlandse bioscoop.