Nieuwe tv-spot Godzilla, een clip van de regisseur en een nieuw monster

Godzilla

Met nog minder dan een maand te gaan tot de nieuwe Godzilla in de bioscoop komt hebben we vandaag een aantal nieuwtjes. Naast de poster hier links staat er hieronder een clip van de regisseur (Gareth Edwards) over de film. Daaronder zie je ook nog een nieuwe tv-spot, met wederom nieuwe beelden. Tot slot hebben we nog twee foto’s van speelgoed naar aanleiding van de film, welke een kleine spoiler geven. Ze tonen een tweede monster, namelijk Muto.

[youtube tE7kJdp-qm4]

[youtube c9hJxEG-etE]

mutogodzillasmall1mutogodzillasmall2mutogodzillasmall3

Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we drie leden van een gezin. Joe Brody (Cranston) is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford (Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.

De film wordt geregisseerd door Gareth Edwards met in de hoofdrollen Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn, Bryan Cranston en Sally Hawkins. Godzilla is vanaf 16 mei 2014 in de bioscoop te zien.