Nieuwe Trailer voor We Are Your Friends

Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Max Joseph’s regiedebuut We Are Your Friends. Bekijk de trailer hieronder.

We Are Your Friends speelt zich af in de wereld van de elektronische muziek. Aankomend DJ Cole spendeert nachten aan die ene track, die de wereld moet gaan veranderen. Dit alles veranderd wanneer hij de charismatische oudere DJ genaamd James tegenkomt die hem onder zijn hoede neemt. De zaak wordt ingewikkeld als Cole gevoelens krijgt voor Sophie, de jongere vriendin van James. Cole zal moeten kiezen tussen liefde, loyaliteit en zijn toekomst.

De film, gemaakt door Working Title Films en StudioCanal, heeft hoofdrollen voor Zac Efron (Cole), Emily Ratajkowski (Sophie) en Wes Bentley (James). Het scenario komt van regisseur Joseph zelf, in samenwerking met Meaghan Oppenheimer. Het geheel is afgeleid van een verhaal bedacht door Richard Silverman. Randall Poster is verantwoordelijk voor de soundtrack en Tim Bevan, Eric Fellner en Liza Chasin zijn de producers.

[youtube 5n6mcSoRMak]

We Are Your Friends is vanaf 27 Augustus in de Nederlandse Bioscoop te zien.