Nieuwe trailer voor Paul Thomas Anderson’s Phantom Thread

Nieuwe trailer voor Paul Thomas Anderson’s Phantom ThreadFocus Features heeft de trailer vrijgegeven voor Paul Thomas Anderson’s Phantom Thread. De film heeft Daniel Day-Lewis (Lincoln, Gangs of New York) in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder.

[youtube xNsiQMeSvMk]

De film van regisseur Paul Thomas Anderson speelt zich af in de jaren vijftig, in het naoorlogse Londen. De vermaarde kleermaker Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zus Cyril (Lesley Manville) bevinden zich in het centrum van de Britse mode-industrie en maken de kleding voor het koningshuis, filmsterren, rijke erfgenamen, socialites, debutanten en dames met de onderscheidende stijl van het House of Woodcock. Vrouwen betreden het leven van Woodcock, en vertrekken weer, en bieden de alleenstaande man inspiratie en gezelschap. Tot hij op een dag de jonge en wilskrachtige rouw Alma (Vicky Krieps) ontmoet, een dame die al snel het middelpunt van zijn leven wordt, als muze en als geliefde. Ooit was zijn leven strak geregisseerd en gepland, maar dat verandert door de liefde.

De film heeft tevens rollen voor Lesley Manville, Camilla Rutherford en Vicky Krieps. Phantom Thread is geschreven en geregisseerd door Paul Thomas Anderson en is te zien vanaf 25 december 2017. Daniel Day-Lewis kondigde eerder dit jaar al aan dat Phantom Thread zijn laatste film zal zijn. Day-Lewis won drie Academy Awards voor Best Actor voor zijn rollen in My Left Foot in 1989, There Will Be Blood in 2007 en Lincoln in 2012.