Nieuwe trailer Clint Eastwood’s The 15:17 to Paris

Nieuwe trailer Clint Eastwood’s The 15:17 to ParisWarner Bros. Pictures en Village Roadshow hebben de eerste trailer vrijgegeven voor Clint Eastwood’s The 15:17 to Paris. Deze kun je hieronder bekijken. Het drama is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van drie mannen die door hun moedige acties tijdens een hoge snelheidsrit met de Thalys helden werden.

[youtube IC_lnyn2R2Q]

Vroeg in de avond op 21 augustus 2015 keek de wereld in verbijstering toe toen de media een terroristische aanval op de Thalys #9364 – met vertrek om 15:17 vanuit Amsterdam – meldden. Deze terreuraanslag werd voorkomen door drie moedige jonge Amerikanen die op dat moment door Europa reisden. De film volgt het pad van de vrienden. Van de worstelingen in hun kinderjaren tot het vinden van hun plek in het leven, naar de onwaarschijnlijke gebeurtenissen die tot de aanval hebben geleid. Tijdens de schrijnende beproeving twijfelen ze geen moment aan hun vriendschap. Het is hun grootste wapen, waarmee ze meer dan 500 van de passagiers weten te redden.

Rollen in The 15:17 to Paris zijn er voor Anthony Sadler, Alek Skarlatos, Spencer Stone, Jenna Fischer, Judy Greer en Ray Corasani. The 15:17 to Paris is vanaf 12 april in de bioscoop te zien.