Nieuwe trailer animatiefilm Nerdland

NerdlandNerdland was in april al op het Tribeca Film Festival te zien, maar heeft nog steeds geen distributeur gevonden. Om de naamsbekendheid van de volwassen animatiefilm wat te vergroten, is er nu een nieuwe trailer vrijgegeven.

[youtube IJBMGUvUr2E]

Nerdland volgt een hectische dag uit het leven van twee losers uit de showbizzwereld: Elliot, wannabe scriptschrijver, en John, wannabe acteur. De beste vrienden dromen van roem, maar worden wat wanhopig omdat hun dertigste verjaardag nadert. In een wereld waar alle sterren 24/7 worden gevolgd en alles voortdurend wordt gedeeld, zijn er verschillende manieren om beroemd – of berucht – te worden. Ze besluiten om niet langer te wachten en vandaag bekend te worden. Wat ze missen aan intelligentie en talent, maken ze goed met bijzonder veel achterlijk enthousiasme. Ze zullen bekend worden, koste wat het kost.

De stemmencast bestaat uit Paul Rudd, Patton Oswalt, Kate Micucci, Hannibal Buress en Bob Stephenson. Chris Prynoski maakt met Nerdland zijn speelfilmdebuut, maar heeft al de nodige televisie-credits op zijn naam staan, waaronder het verwante Metalocalypse. Het scenario is van Andrew Kevin Walker, die eerder verantwoordelijk was voor Se7en en Sleepy Hollow.