Nieuwe SPECTRE set-foto’s in Mexico

James Bond-acteur Daniel Craig was in actie te zien op de SPECTRE set in Mexico. Hij sprong van een balkon op de daken, terwijl beneden de Day of the Dead festival in Mexico City bezig was. De scene is onderdeel van de pre-credits sequentie van de film. Bekijk hieronder een aantal foto’s.

[youtube EYB1Er3k96U]

SPECTRE

02

06

15

14

11 (1)

08

16

17

19

20

27

25

23

22

In de nieuwe film ontvangt Bond een cryptische boodschap uit zijn verleden. Deze stuurt hem op het spoor van een sinistere organisatie. Terwijl M. een strijd levert tegen politieke krachten, om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de lagen van bedrog weg te pellen om de afgrijselijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

SPECTRE is de 24e uit de officiële filmreeks van EON Productions en wordt geregisseerd door Sam Mendes. De film heeft hoofdrollen voor Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Léa Seydoux, Dave Bautista, Rory Kinnear, Monica Bellucci, Andrew Scott, Jesper Christensen en Christoph Waltz. SPECTRE wordt geschreven door John Logan en Neal Purvis & Robert Wade. De nieuwe Bond-film draait vanaf  29 oktober 2015 in de bioscoop.