Nieuwe reeks Gunhand vlogs

Nieuwe reeks Gunhand vlogs

Bij Filmhoek.nl kun je de productie van de Nederlandse Western Gunhand op de voet volgen. Producent David van der Meijde deelt op zijn nieuwe Youtube kanaal het eerste deel uit een serie vlogs. Neem hier dus direct een kijkje achter de schermen. Ontmoet de crew, leer alles over de techniek achter de opnames en zie ook wat er allemaal fout kan gaan op de set.

[youtube s0oIiYC-fis]

Twee weken geleden benadrukten de makers nog dat de opnames van Gunhand nog niet zijn begonnen. De beelden uit de trailer en de behind the scenes features zijn slechts previews. Om van de echte film een realiteit te maken kun je dit project binnenkort steunen in een crowdfunding campagne.

De film is een productie van Welldone Pictures en Accu Films en wordt geregisseerd door Rey Agaoglu. De eigenaar van Welldone Pictures David van der Meijde beschrijft dit project als “Een Amerikaanse western van Nederlandse bodem, oftewel de ‘stamppot’ western!”. De opnames zullen plaatsvinden in Nederland, Duitsland en Spanje. In de film zullen we ook acteurs zien van Nederlands, Amerikaans en Spaans afkomst.

Het verhaal speelt zich af in Amerika, 1871. Joe Ledbetter was ooit een beruchte huurling, bekend onder de bijnaam “Lightning”. Hij zwoor zijn gewelddadig verleden achter zich te laten toen hij met Kate trouwde. Hun rustig leventje wordt helaas verstoord wanneer “The Savage Mining Company”, onder leiding van de bandiet Frank Vermillion, het echtpaar van zijn land wil verjagen. Hun situatie wordt nog gecompliceerder als er plotseling een zwaargewonde vreemdeling aan komt waaien. Het gaat om de Federale Marshal Heflin, die erop uit is om Vermillion achter de tralies te krijgen. Hij moedigt Joe aan om zich tegen Vermillion en zijn bende te verzetten. Zal Joe zijn oude belofte richting zijn vrouw hiervoor moeten breken? En hoe lang duurt het voordat Heflin achter zijn ware identiteit komt?

Blijf onze website bezoeken voor nieuws hierover. Voor meer video’s, foto’s en informatie kun je naar de website gunhandthemovie.com. Bezoek ook hun social media kanalen voor dagelijkse updates: Instagram en Facebook.