Nieuwe posters en tv-spots SPECTRE

Over twee weken is de nieuwste James Bond-film SPECTRE te zien in de bioscopen. De marketingafdeling van Sony Pictures zit niet stil. Hieronder hebben we een verzameling van nieuwe posters en tv-spots voor de film. De eerste poster is de IMAX poster. Daaronder zien we een aantal personageposters die hangen in verschillende bioscopen.

SPECTRE

SPECTRESPECTRE

[youtube aFBVFAZ66KE]

[youtube zxbsORa4noE]

[youtube 55ItQ9ybTVE]

[youtube EK6mDv7KJTI]

In de nieuwe film ontvangt James Bond een cryptische boodschap uit zijn verleden. Deze stuurt hem op het spoor van een sinistere organisatie. Terwijl M. een strijd levert tegen politieke krachten, om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de lagen van bedrog weg te pellen om de afgrijselijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

Het is de 24e uit de officiële filmreeks van EON Productions en wordt geregisseerd door Sam Mendes. De film heeft hoofdrollen voor Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Léa Seydoux, Dave Bautista, Rory Kinnear, Monica Bellucci, Andrew Scott, Jesper Christensen en Christoph Waltz. SPECTRE wordt geschreven door John Logan en Neal Purvis & Robert Wade. De nieuwe Bond-film draait vanaf  29 oktober 2015 in de bioscoop.