Nieuwe poster voor Edge of Tomorrow met Tom Cruise

Doug Liman‘s aankomende sci-fi actiefilm heeft een nieuwe titel gekregen. Oorspronkelijk zou de film de titel All You Need Is Kill dragen, hetgeen tevens de naam is van de graphic novel door Hiroshi Sakurazaka waar het op gebaseerd is. De naam van de film is nu veranderd in Edge of Tomorrow. De studio heeft meteen een nieuwe poster vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken.

Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow is gebaseerd op het befaamde boek ‘All You Need is Kill’ van Hiroshi Sakurazaka. In een nabije toekomst wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens, waar geen enkele militaire macht tegen opgewassen is. Majoor William Cage (Cruise) is een officier die nog nooit een oorlogsfront van dichtbij gezien heeft, totdat hij betrokken raakt bij een zelfmoordmissie. Hij sneuvelt binnen enkele minuten en belandt vervolgens op raadselachtige wijze in een timeloop, waarin hij steeds opnieuw hetzelfde gevecht moet leveren en elke keer weer de dood vindt. Maar na elk gevecht kan Cage meer tegenstand bieden aan zijn tegenstanders, mede dankzij de hulp van Special Forces strijder Rita Vrataski (Blunt). Met elk gevecht tegen de ruimtewezens, komen Cage en Rita een stap dichter bij het verslaan van de vijand.

De cast bestaat uit Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Jeremy Piven, Ciaran Hinds, Noah Taylor en Kick Gurry. De film wordt geregisseerd door Doug Liman (The Bourne Identity) en draait vanaf 29 mei in de bioscoop.