Nieuwe poster Steven Spielberg’s Ready Player One

Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor Steven Spielberg’s Ready Player One. Bekijk deze hieronder.

Nieuwe poster Steven Spielberg’s Ready Player One

[youtube AVnqwXjjMuY]

In de nabije toekomst ontsnapt de geïsoleerde tiener Wade Watts van zijn saaie bestaan wanneer hij inlogt op OASIS, een wereldwijd gebruikte virtuele utopie, waar gebruikers idyllische alternatieve levens kunnen leiden. Als de excentrieke miljardair die OASIS heeft verzonnen, komt te overlijden, stelt hij zijn enorme fortuin beschikbaar aan de winnaar van een grote virtuele schattenjacht. Wade gaat als een van miljoenen gamers op jacht naar de schat en moet het al snel opnemen tegen grote bedrijven en andere tegenstanders die er alles aan doen om de schat eerst te vinden.

De film wordt geregisseerd door Steven Spielberg. Het scenario is geschreven door Zal Penn, Eric Eason & Ernest Cline, gebaseerd op Ernest Cline’s best-seller Ready Player One. De cast bestaat uit Tye Sheridan, Olivia Cook, Mark Rylance, Simon Pegg, TJ Miller en Ben MendelsohnReady Player One is vanaf 29 maart 2018 te zien in de bioscoop.