Nieuwe Now You See Me 2 trailer

Nieuwe Now You See Me 2 trailer Summit Entertainment heeft een nieuwe Now You See Me 2 trailer vrijgegeven. Deze kan je hieronder bekijken. De film is geregisseerd door Jon M. Chu en zal op 10 juni 2016 in première gaan.

[youtube JzZh8kJJwe4]

Now You See Me 2 spelt zich een jaar na de gebeurtenissen in de eerste film af. De illusionisten hebben een comeback gepland, in een poging de onethische praktijken van een technologiemagnaat te onthullen. De man achter hun verdwijnact is niemand minder dan Walter Mabry, een techniekprotegee die de Horsemen onder bedreiging hun meest onmogelijke overval tot nu toe laat uitvoeren.

In Now You See Me 2 keren een aantal acteurs terug, waaronder Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Michael Caine, Woody Harrelson en Dave Franco. Nieuwkomers in de cast zijn Lizzy CaplanJay Chou en Daniel Radcliffe. Isla Fisher zal wegens zwangerschap niet terugkeren in de rol van Henley Reeves.