Nieuwe foto’s X-Men: Days of Future Past

X-Men: Days of Future Past komt over slechts 3 maanden in de bioscoop en de promotie voor de film is al behoorlijk onderweg. Met Empire Magazine covers, personage posters en nieuwe foto’s die worden vrijgegeven. Bekijk hieronder de nieuwste foto’s uit de film.

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_100

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_101

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_102

X-Men: Days of Future Past

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_104

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_105

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_106

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_107

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_108

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_109

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_110

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_111

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_112

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_113

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_114

hr_X-Men__Days_of_Future_Past_115

De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

X-Men: Days of Future Past wordt geregisseerd door Bryan Singer. Hoofdrollen zijn er voor Hugh Jackman, Patrick Stewart, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Halle Berry, Ellen Page, Ian McKellen, Michael Fassbender, Omar Sy en Peter Dinklage.

Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit ‘Uncanny X-Men’ nummers 141 en 142 (1981).