Nieuwe foto’s Wolverine-film Logan

Bekijk hieronder een aantal nieuwe foto’s uit de derde Wolverine-film Logan. De film van regisseur James Mangold zal een R-rating krijgen net als het dit jaar verschenen Deadpool.

Aftermath

Een foto die door wponx is geplaatst op

Aviso

Een foto die door wponx is geplaatst op

Pierce

Een foto die door wponx is geplaatst op

Motel

Een foto die door wponx is geplaatst op

Er gaan al lange tijd sterke geruchten dat de fameuze Old Man Logan-verhaallijn uit de strips in enige vorm gebruikt zal worden. Logan speelt zich volgens af in 2024. Wolverine heeft nauwelijks helende krachten meer en lijkt aan het einde van zijn latijn. Desondanks draagt hij zorg voor een klein meisje dat ook klauwen heeft. Vermoedelijk is het meisje Laura Kinney, ofwel X-23. Zij zou volgens de laatste geruchten het stokje van Wolverine overnemen in de franchise.

Hugh Jackman zal in de film voor de negende keer de rol spelen van Wolverine/Logan. Tevens zien we Patrick Stewart als Professor X. Daarnaast zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Eriq La Salle, Elise Neal, Boyd HolbrookElizabeth Rodriguez en Stephen Merchant.  Logan is geschreven door David James Kelly en is vanaf 2 maart 2017 in de bioscoop te zien.