Nieuwe foto’s Warcraft

Er zijn nieuwe foto’s vrijgegeven van de verfilming Warcraft, met daarop een props en een aantal zwaarden. Deze zijn speciaal voor de fans!

WCMS01

Op de eerste foto zien we een aantal zwaarden, namelijk King Llane, The sword of Lothar en een Standaard Royal Guard sword. Op de achtergrond zien we maar een kleine stukje van de horde wapens welke verdacht veel lijken op Orgrim’s Doomhammer.

Als bonus is er een foto gedeeld met een klein gedeelte van het arsenaal aan props voor de figuranten die The Alliance en The Horde kanten spelen.

WCMS02

Mocht je een VR-bril hebben, open dan de onderstaande VR link. Geniet van het uitzicht!

[youtube K_J8k43gUhY]

 

[youtube RhFMIRuHAL4]

Het vredige domein Azeroth staat op het punt oorlog te voeren, als zijn beschaving tegenover een geducht ras van indringers komt te staan: Orc strijders die hun stervende thuis ontvluchten om een andere plek te koloniseren. Als zich een portaal opent om de twee werelden aan elkaar te verbinden, staat het ene leger tegenover vernietiging en het andere tegenover uitsterven. Van beide kanten staan twee helden op het punt het tegen elkaar op te nemen.

De cast zal bestaan uit Ben Foster, Clancy Brown, Daniel Wu, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell, Travis Fimmel, Ben Schnetzer, Ruth Negga, Robert Kazinsky, Anna Galvin. De film zal geregisseerd worden door Duncan Jones (Source Code). Warcraft draait vanaf 26 mei 2016 in de Nederlandse bioscopen