Nieuwe foto’s van X-Men: Days of Future Past

X-Men: Days of Future Past

Vandaag zijn er een aantal nieuwe foto’s vrijgegeven van X-Men: Days of Future Past. Op de eerste foto zien we Hugh Jackman’s Wolverine, Michael Fassbender’s Magneto, James McAvoy’s Charles Xavier. Daarnaast krijgen we een eerste blik op Evan Peters als Quicksilver. Op de tweede foto zijn Wolverine en Beast te herkennen. Bekijk deze hieronder.

X-Men__Days_of_Future_Past_54

Days-of-Future-Past_612x408

De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

X-Men: Days of Future Past wordt geregisseerd door Bryan Singer. Hoofdrollen zijn er voor Hugh Jackman, Patrick Stewart, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Halle Berry, Ellen Page, Ian McKellen, Michael Fassbender, Omar Sy en Peter Dinklage.

Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit ‘Uncanny X-Men’ nummers 141 en 142 (1981).