Nieuwe foto’s voor RoboCop

Sony Pictures heeft een aantal nieuwe foto’s vrijgegeven voor RoboCop. Deze kun je hieronder bekijken. De film is een remake van de gelijknamige film uit 1987 van Paul Verhoeven.

Nieuwe foto's RoboCop

RoboCop_2

RoboCop_3

RoboCop_4

RoboCop_5

RoboCop_6

RoboCop_7

RoboCop_8

RoboCop_9

RoboCop_10

RoboCop_11

RoboCop_12

RoboCop_13

RoboCop_14

RoboCop_15

RoboCop_16

RoboCop_17

RoboCop_18

RoboCop_19

RoboCop

Het is 2029. Het bedrijf OmniCorp staat aan de basis van robottechnologieën. Hun robots winnen over de hele wereld oorlogen voor de Verenigde Staten en nu wil het bedrijf de technologie ook in eigen land gaan gebruiken. Als Alex Murphy, een vader en politieagent, in Detroit neergeschoten wordt, blijkt hij het perfecte proefkonijn te zijn voor OmniCorp. Murphy wordt tot een half mens, half robot gemaakt, en is al snel weer in staat over de straten van de stad te lopen. Daar moet hij uitdagingen het hoofd bieden die hij als ‘gewone’ man nog nooit eerder had meegemaakt.

De regie is in handen van de vrijwel onbekende José Padilha. Hoofdrollen zijn er voor Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jennifer Ehle, Jay Baruchel, Marianne Jean-Baptiste en Samuel L. Jackson. RoboCop draait vanaf 13 februari 2014 in de Nederlandse bioscoop.