Nieuwe foto’s David Ayer’s Bright met Will Smith

Suicide Squad regisseur David Ayer is druk bezig met zijn volgende film, namelijk de buddy cop/fantasyfilm Bright. In de hoofdrol zien we Will Smith, die ook te zien was in Suicide Squad. Daarnaast zijn er ook rollen voor Joel Edgerton, Lucy Fry, Édgar Ramírez en Noomi Rapace. Hieronder kun je de nieuwe setfoto’s bekijken.

Nieuwe foto's David Ayer's Bright met Will Smith

Bright wordt vergeleken met Ayer’s End of Watch en gaat over een menselijke agent die moet samenwerken met een Orc-agent. Het tweetal krijgt te maken met duistere zaakjes wanneer het geconfronteerd wordt met een illegaal wapen, een bijzonder krachtige toverstok in de handen van een vrouwelijke elf. Dat levert hen de nodige kopzorgen op, want diverse kwaadwillende wezens zitten achter het magische voorwerp aan.

Het scenario is afkomstig van Max Landis (Chronicle, American Ultra). Hij maakt de film exclusief voor Netflix, die met het peperdure project een eigen blockbuster aan haar originele catalogus wenst toe te voegen. Wanneer Bright te zien is op Netflix is nog niet bekend.