Nieuwe Filmers 2016 – Filmcafé #3

Nieuwe Filmers organiseert 3 filmcafésNieuwe Filmers organiseert dit jaar 3 filmcafés met talks, filmvertoningen en meet-ups in de aanloop naar het One Week Filmproject [8-12 augustus]. Gratis en open voor iedereen! Inloop vanaf 19:00 uur. Host van de avond is Coen Haver (Kupenda Films).

Programma:

Frans Bromet – de Frans Bromet-stijl documentaire maken. Bromet streeft in zijn werk naar eerlijkheid en realisme. Als film- en programmamaker heeft hij, na een lange carrière in de speelfilm, besloten om nooit meer iets in scène te zetten.

✚ Colorist Reinout de Geest – hij kleurde televisieprogramma’s als The voice of Holland, Utopia NL, Andere Tijden en Het Klokhuis. Hoe bepaal je het kleurenpalet en wat is het effect van kleuren op de kijker?

✚ Rudi Brekelmans – scenario schrijven

✚ Stichting Studio Nova te Tilburg – biedt voordelige werkplaatsen aan zelfstandige Brabantse film-, animatie- en audiomakers. Zo worden op dit moment onder meer de Western-animatie ‘Bullet Time’ en de zwarte komedie ‘De Vliegenmepper’ bij hen in huis geproduceerd.

Robin de Ridder & Kim van Schooten – hoe is de kinderfilm Onderbedscreatief, technisch en financieel tot stand gekomen?

✚ Vreemdgangers – bekende fictieregisseurs maken een uitstapje. Filmkeuze en inleiding door host & filmmaker Coen Haver

✚ Na afloop kan er worden nagepraat en geborreld, en is er de mogelijkheid tot inschrijven voor het One Week Filmproject.

Regisseurs en filmteams die willen deelnemen aan het One Week Filmproject zijn welkom om hier potentiële teamleden te vinden en zich in te schrijven.
Meer info op www.nieuwefilmers.nl/oneweekfilmproject

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Nieuwe Filmers is onderdeel van Solos ‘s-Hertogenbosch.
Meer weten? Kijk op www.nieuwefilmers.nl of mail naar info@nieuwefilmers.nl