Nieuwe details over Teenage Mutant Ninja Turtles personages

Teenage Mutant Ninja Turtles

We hebben al aardig wat setfoto’s gezien van de aankomende Teenage Mutant Ninja Turtles film, maar toch weten we nog niet hoe de personages er daadwerkelijk uit zullen gaan zien. Er is nu verslag gedaan door een anonieme bron die de actiefiguren heeft gezien welke op de nieuwe film zijn gebaseerd. Helaas nog geen foto’s maar wel dus omschrijvingen van deze figuren, die aardig dicht in de buurt zullen komen van de filmpersonages.

De vier schildpadden hebben volgens de bron nog steeds hun eigen, vertrouwde wapens, maar ze lijken minder gedetailleerde textuur te hebben. Hij vertelde ook dat de turtles, zoals te zien op de setfoto’s, een beetje voorover gebogen lopen. Elke turtle zou een andere bouw hebben. Raphael is het meest gespierd van de groep en Donatello is het slankst, Michaelangelo is de kortste van het stel. Natuurlijk een van de belangrijkste features van de turtles, hun aparte gekleurde maskers, is ook hetzelfde gebleven.

In de omschrijving van Meester Splinter wordt er vertelt dat het ontwerp heel traditioneel is gebleven. Met een Fu Manchu stijl snor en zijn haar omhoog gebonden in een knot. Hij draagt een beschadigde samurai outfit met een blauwe top met gouden accenten en een beige ondergedeelte met vierkante sandalen.

Bij de omschrijving van Shredder wordt het vooral interessant. De bron vertelt dat het personage scherpe randen heeft aan alle kanten van zijn pak en dat hij van top tot teen is bedekt in metalen pantsers of scherpe punten. Zijn helm is half traditioneel, met elementen van de klassieke look, wel wordt er bij gezegd dat om deze Shredder wellicht nog wel een poosje wordt gelachen.

Het zal waarschijnlijk nog een behoorlijke tijd duren voor we foto’s van de film kunnen verwachten maar met de Toy Fair 2014 in februari kunnen we misschien de actiefiguren al wel verwachten. Vanaf 21 augustus 2014 draait Jonathan Liebesman‘s Teenage Mutant Ninja Turtles in de bioscoop.