Nieuwe cast foto’s Bond-film SPECTRE

De opnames van de 24ste James Bond-film SPECTRE zijn officieel begonnen. Na een korte vakantie-pauze zijn de opnames wederom begonnen. Vandaag hebben we een aantal nieuwe foto’s vanaf de set. Hierop zien we hoofdrolspelers Daniel Craig, Léa Seydoux en Dave Bautista op de Oostenrijkse alpen in Sölden. Bekijk de foto’s hieronder.

SPECTRE

SPECTRE

SPECTRE

SPECTRE

SPECTRE

SPECTRE

SPECTRE

SPECTRE

In de nieuwe film ontvangt Bond een cryptische boodschap uit zijn verleden. Deze stuurt hem op het spoor van een sinistere organisatie. Terwijl M. een strijd levert tegen politieke krachten, om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de lagen van bedrog weg te pellen om de afgrijselijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

SPECTRE is de 24e uit de officiële filmreeks van EON Productions en wordt geregisseerd door Sam Mendes. De film heeft hoofdrollen voor Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Léa Seydoux, Dave Bautista, Rory Kinnear, Monica Bellucci, Andrew Scott en Christoph Waltz. SPECTRE wordt geschreven door John Logan en Neal Purvis & Robert Wade. De nieuwe Bond-film draait vanaf  29 oktober 2015 in de bioscoop.