Nieuwe blik op hybride dinosaurus Jurassic World

Jurassic World

Bekijk hieronder een nieuwe blik op de hybride dinosaurus (D-Rex of Indominus Rex) uit Colin Trevorrow’s Jurassic World. In de film heeft Masrani Company een succesvol Jurassic Park opgezet en het bedrijf besluit tot het maken van hybride dinosaurussen.

Hybride dinosaurus D-Rex en de T-Rex

Hybride dinosaurus D-Rex en de T-Rex

[youtube RFinNxS5KN4]

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in het park, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

Universal Pictures‘ Jurassic World wordt geregisseerd door Colin Trevorrow en is het vierde deel in de Jurassic Park-filmserie. De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Pratt, Bryce Dallas HowardIrrfan Khan, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Jake Johnson, Omar Sy, B.D. Wong en Judy Greer. Het scenario is geschreven door Rick Jaffa, Amanda Silver, Colin Trevorrow en Derek Connolly. Jurassic World draait vanaf 11 juni 2015 in de Nederlandse bioscopen.