Nieuwe blik op Disneyland’s enorme Star Wars Land

Sinds april wordt er gewerkt aan The Star Wars Land in Disneyland en Walt Disney World Resorts. Vanaf vandaag kunnen de Disneyland park gasten een eerste blik werpen op wat hen te wachten zal staan in deze nieuwe immersieve ervaring. Een nieuw stukje concept art image verscheen vandaag op een hek langs Big Thunder Trail in Disneyland’s Frontierland; een van de toegangspunten van het aankomende park. Deze kan je hieronder bekijken!
Nieuwe blik op Disneyland’s enorme Star Wars Land ZZ71516B78Het park zal de bezoeker transporteren naar een hele Star Wars planeet aan het randje van de Outer Rim. Alles in het park zal gelinkt zijn aan de hele Star Wars saga. Er is nog niet veel informatie over de attracties. Wel zijn er twee attracties bevestigt, een vlucht met de Millenium Falcon. De tweede attractie plaats de bezoeker tussen een gevecht van de Empire en de Rebellen.

Ook is er bekend geworden dat er een Jedi Academy zal komen, waar kinderen kunnen leren om een Jedi te worden. Als klap op de vuurpijl zal er Star Wars Lauch Bay komen. Dit zal een Star Wars museum worden met memorabilia en sets.