Nederlandse YouTube-ster Dionne Slagter in familiefilm Showdogs

Dionne Slagter Youtube-ster Dionne Slagter (bij haar volgers beter bekend als OnneDi) gaat de rol van Daisy, het liefje van stoere politiehond Max vertolken in de nieuwe familiefilm Showdogs. De film, gemaakt door de makers van onder andere Beverly Hills Chihuahua en De Smurfen, is een komische familiefilm over politiehond Max en zijn baasje die op missie gaan tijdens een hondenshow in Las Vegas.

De kersverse winnares van het populaire RTL 4 programma It Takes 2 is onder meer bekend van haar Youtube-kanaal met meer dan 600.000 volgers. OnneDi vertolkte eerder (stem) rollen in de films Kappen!, 100% Coco, De familie Slim en The Boss Baby. OnneDi is zelf honden-fan en haar hond Dolly is vaak terug te zien in haar vlogs.

[youtube eT9eWtb7C4c]

Wanneer er plotseling een babypanda uit de dierentuin wordt gestolen, zijn stoere politiehond Max en politieman Frank gedwongen om samen te werken en undercover te gaan tijdens één van de meest exclusieve hondenshows van Las Vegas. Max schakelt de hulp van zijn hondenvrienden in en samen doen zij er alles aan om het mysterie rondom de diefstal op te lossen. Maar wat als blijkt dat de dieven het hebben gemunt op de winnaar van de hondenshow?

De regie van Showdogs is in handen van Raja Gosnell (Never Been Kissed, Scooby Doo 1 &2, De Smurfen 1&2 en Beverly Hills Chihuahua). Het scenario is geschreven voor Max Botkin (Opposite Day) en Marc Hyman (The Secret Life of Walter Mitty, Madagascar 3). De film is geschikt voor jong en oud en komt in het Nederlandstalig uit. Showdogs is vanaf 11 juli 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.