Middle-Earth 6-film collectie vanaf 9 december op Blu-Ray en DVD

Middle-Earth 6-film collectie vanaf 9 december op Blu-Ray en DVD

Dit najaar brengt Warner Bros. Home Entertainment de twee epische trilogieën van de met een Academy Award® bekroonde filmmaker Peter Jackson samen uit in een unieke Middle-Earth Trilogies boxset op Blu-ray en DVD. Fans van Midden-Aarde kunnen nu de gehele collectie van The Hobbit en The Lord of the Rings films in huis halen in twee versies: Middle-Earth Trilogies (Blu-ray en DVD) en Middle-Earth Trilogies – Extended (Blu-ray en DVD).

De extended editie bevat maar liefst 30 discs, bestaande uit The Hobbit: An Unexpected Journey, The Hobbit: The Desolation of Smaug, The Hobbit: The Battle of the Five Armies, The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The Lord of the Rings: The Two Towers en The Lord of the Rings: The Return of the King. Iedere film bestaat uit de extended editie en al het bonusmateriaal van de voorgaande releases is opgenomen in deze collectie.

De Middle-Earth Trilogies bevat de bioscoopfilms The Hobbit: An Unexpected Journey, The Hobbit: The Desolation of Smaug, The Hobbit: The Battle of the Five Armies, The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The Lord of the Rings: The Two Towers en The Lord of the Rings: The Return of the King als 6-disc Blu-ray of DVD set.

middle-earth-30-dvd-3d

De Hobbit trilogie bestaat uit de volgende films:

* THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY – Peter Jackson’s langverwachte verfilming van het meesterwerk, The Hobbit van J.R.R. Tolkien begint. Het avontuur volgt de reis van het hoofdpersonage Bilbo Baggins, die het verloren Dwergenkoninkrijk van Erebor wil terugwinnen van de draak Smaug. Op zijn weg naar het Oosten en de woestenij van de Eenzame Berg ontmoet Bilbo een wezen dat zijn leven voor altijd verandert… Gollum. De nietsvermoedende Bilbo neemt bezit van Gollum’s ‘dierbare’ ring, die onverwachte eigenschappen bezit… en verbonden is met het lot van Midden-Aarde op een manier die Bilbo nooit had kunnen bedenken.

*THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG – Nadat ze het begin van hun onverwachte reis hebben overleefd, reist het gezelschap verder naar het Oosten en bereiken ze de Eenzame Berg, waar ze oog in oog komen te staan met het grootste gevaar tot op heden: de draak Smaug.

*THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES – In het slotstuk van de trilogie moeten Bilbo gevaarlijke keuzes maken nu een oude vijand is teruggekeerd naar Midden-Aarde. Nu het kwaad samenkomt in een escalerend conflict, moeten de Dwergen, Elven en Mensen besluiten of ze samenspannen of vernietigd worden. Bilbo vecht voor zijn leven en dat van zijn vrienden nu de vijf legers ten strijde trekken.

The Lord of the Rings trilogie bestaat uit de volgende films:

*THE LORD OF THE RINGS: THE FELLOWSHIP OF THE RING – In het eerste deel erft de jonge hobbit Frodo Baggins een ring. Het blijkt de Ene Ring te zijn, een instrument van absolute macht, waarmee Sauron, de Duistere Heer van Mordor, over Midden-Aarde kan regeren en zijn volk tot slaaf maakt. Frodo neemt samen met een Reisgenootschap de Ring via Midden-Aarde naar Doemberg, waar het werd gemaakt en voor altijd vernietigd kan worden.

*THE LORD OF THE RINGS: THE TWO TOWERS – Het Reisgenootschap krijgt te maken met grote krachten die van de Twee Torens komen – De Orthanc Toren in Isengard, waar Saruman een dodelijk leger van 10.000 man sterk heeft klaar staan; en Sauron’s fort in Barad-dûr.

*THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING – Het eindgevecht om Midden-Aarde begint. Frodo en Sam, onder leiding van de mysterieuze Gollum, gaan verder met hun gevaarlijke strijd om de Ene Ring te vernietigen. Aragorn strijdt met zijn volgelingen, die in de minderheid zijn, tegen de groeiende macht van de Donkere Heer Sauron, zodat de drager van de Ring zijn queeste kan volbrengen.

Releasedatum: 9 december 2016