Michael Grandage regisseert Guys And Dolls remake

Michael Grandage regisseert Guys And Dolls remake20th Century Fox gaat nu toch doorzetten met een Guys and Dolls-remake. De studio heeft regisseur Michael Grandage (Genius) aangenomen voor de film. Al enkele jaren wordt er gesproken over een nieuwe versie van de film uit 1955, die gebaseerd is op de prijswinnende Broadway-musical uit 1950. Hoofdrollen in de film waren er voor Marlon Brando, Frank Sinatra, Jean Simmons en Vivian Blaine.

De klassieker volgt Nathan Detroit, een gokker die op zoek is naar een nieuwe locatie voor zijn gokpraktijken. Hij vindt een mooi plek om te dobbelen, maar daarvoor heeft hij geld nodig. Om daaraan te komen sluit hij een weddenschap met een andere grote gokker, Sky Masterson.

Toen bekend werd dat Fox de rechten had bemachtigd van de remake, werd er al gezocht naar acteurs die kunnen zingen en dansen. Éen van de laatste waren Channing Tatum en Joseph Gordon-Levitt. Het is echter onbekend of ze nog in beeld zijn. Andere namen die te sprake kwamen zijn Hugh Jackman, Vin Diesel en Russell Crowe.