Matt Damon heeft cameo in Ocean’s 8

Matt Damon heeft cameo in Ocean’s 8De opnames van Warner Bros. Pictures’ Ocean’s 11 spin-off Ocean’s 8 zijn in volle gang en Matt Damon heeft in een interview onthuld dat hij een cameo zal hebben in de film als Linus Caldwell. Damon vertelde aan ET:

“I’m doing a little bit in the movie. I haven’t read it yet, but the cast is phenomenal and I’m excited to see what those women do with it. It’s going to be fun.”

The Hunger Games regisseur Gary Ross zal de film regisseren. De hoofdrollen zijn voor Cate BlanchettSandra BullockAnne HathawayMindy KalingHelena Bonham CarterSarah PaulsonRihanna en Awkwafina.

Het verhaal zou een voortzetting zijn van de trilogie met in de hoofdrol George Clooney. Bullock’s personage zou de zus zijn van Danny Ocean. Met een team vol dieven is ze van plan een dure ketting te stelen van een boosaardige eigenaar van een galerij. De onofficieel titel van de film is Ocean’s Ocho, wat doet vermoeden dat er 8 dieven in het spel zijn in plaats van elf.

Ocean’s 8 is een idee van George Clooney, regisseur Steven Soderbergh en producent Jerry Weintraub. Olivia Milch heeft al een scenario geschreven. De vrouwelijke Ocean’s Eleven spin-off zal te zien zijn vanaf 8 juni 2018.