Marvel geeft blik vrij op kostuum Wasp

cccbcb6

Deze tekst bevat spoilers dus als je nog niets wil weten dan hebben wij nog veel meer mooie artikelen. Of lees onze recensie van Ant-Man nog eens.

Marvel heeft een foto vrijgegeven van het kostuum van The Wasp, de rol die in de toekomst vervuld gaat worden door Evangeline Lilly. Lilly speelt Hope van Dyne in de film Ant-Man, zij is de dochter van Janet van Dyne (The Wasp). Het lot van Janet van Dyne komt in de film aan bod en in mid-credit scene wordt vervolgens onthuld dat Hope haar moeder opvolgt als The Wasp.

Hope wil de kans om het Ant-Man pak te dragen, maar haar vader Hank Pym (Michael Douglas) is bang dat zij het zelfde lot als haar moeder zal ondergaan. Tijdens de mid-credit scene zien wij dat Hank zich bedenkt en zijn dochter meeneemt naar een geheime ruimte. Daar onthult hij het pak waarop Hope antwoordt “It’s about time”. De bovenstaande afbeelding is het Wasp pak uit de bewuste scene. The Wasp zal niet te zien zijn in Captain America: Civil War, maar wel in andere Phase Three films.

wasp_68040