Key & Peele in Non-Stop promo

Key & Peele in Non-Stop promo

Keegan Michael Key en Jordan Peele hebben samen een comedy show genaamd Key & Peele, waarin ze verschillende sketches spelen. Hun personages van hotelbedienden praten vaak enthousiast over Liam Neeson. In onderstaande clip komt hun droom uit; terwijl ze enthousiast over de film Non-Stop praten, ontmoeten ze Neeson zelf.

[youtube bGuPKSBpyBY]

Bill Marks (Liam Neeson) is een uitgebluste veteraan van de Air Marshals service. Hij beschouwt zijn job niet als een taak die levens kan redden, maar als een kantoorbaantje in de lucht. De vlucht van vandaag zal echter geen routine blijken. Kort na het opstijgen van een trans-Atlantische vlucht van New York naar Londen krijgt hij een reeks mysterieuze tekstberichten die hem bevelen ervoor te zorgen dat de regering het bedrag van 150 miljoen dollar overmaakt op een geheime bankrekening. Indien dit niet gebeurt zal elke twintig minuten een passagier sterven.

Deze film van regisseur Jaume Collet-Serra (Unknown) heeft in de hoofdrol Liam Neeson, Michelle Dockery en Julianne Moore. Non-Stop draait vanaf 6 maart in de bioscoop.