Kevin Feige verwacht dat de Marvel series en films ooit gaan kruisen

Kevin Feige verwacht dat de Marvel series en films ooit gaan kruisenMarvel heeft niet enkel op het witte doek een succesvol universum weten te creëren, maar samen met Netflix heeft de studio ook een succesvol serie universum. Veel fans vragen zich echter af of we Daredevil, Iron Fist en The Punisher ook gaan zien in de grote bioscoopfilms. Tot op heden zei Marvel Studios-baas Kevin Feige dat het waarschijnlijk nooit zou gebeuren. Nu lijkt de studio toch te kijken naar de mogelijkheid voor een cross-over. In een interview zei Feige:

“The future’s a long time. So, the truth is, I don’t really know, but there are a lot of TV shows being made, and hopefully we’ll continue to make a lot of movies. At some point, there’s going to be a crossover. Crossover, repetition, or something.”

In de Marvel series zijn er duidelijk links met de films. Zo doken er in Agents of S.H.I.E.L.D. in het begin personages op uit de films en in de Netflix-series zitten vaak kleine verwijzingen naar de gebeurtenissen in de films. Naast de bestaande series ontwikkelt ABC de serie Inhumans en Cloak & Dagger is in 2018 te zien op Freeform. Kijk voor meer informatie over de Marvel-series op www.teeveehoek.nl