Kerry Washington, Nathan Fillion en Lea DeLaria in Cars 3

Kerry Washington, Nathan Fillion en Lea DeLaria in Cars 3Walt Disney Pictures heeft drie nieuwe acteurs toegevoegd aan de stemmencast van de aankomende animatiefilm Cars 3. Het gaat om Kerry Washington (Scandal), Nathan Fillion (Castle) en Lea DeLaria (Orange Is the New Black). Washington speelt een rode sportauto met de naam Natalie Certain, Fillion de luxe auto Sterling en DeLaria is te horen als de schoolbus Miss Fritter.


Tevens heeft de studio een nieuwe poster vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken.

Kerry Washington, Nathan Fillion en Lea DeLaria in Cars 3

[youtube MYKmJJB3vFY]

In de Cars 3 is Lightning McQueen niet langer de jonge hond op het circuit en zijn concurrenten maken jacht op zijn status, vooral de jonge en flitsende Jackson Storm. De geboren winnaar krijgt alles voor elkaar en is overduidelijk het grootste talent op de baan. Na een stevig ongeluk probeert Bliksem terug in de race te komen en hij krijgt daarbij hulp van Cruz Ramirez.

De film ziet de terugkeer van Owen Wilson als de stem van Lightning McQueen. Daarnaast zijn er stemrollen voor Armie Hammer als Jackson Sorm, Larry the Cable Guy als Mater, Bonnie Hunt als Sally Carrera, Cristela Alonzo als Cruz Ramirez en Cheech Marin als Ramone. Cars 3 wordt geregisseerd door Brian Fee (storyboard artist van Cars en Cars 2) en is vanaf 12 juli 2017 in de bioscoop te zien.