Katie Cassidy (Arrow) komt naar Dutch Comic Con 2018!

Katie Cassidy (Arrow) komt naar Dutch Comic Con 2018! Katie Cassidy komt naar Dutch Comic Con 2018! Laurel Lance uit de Arrowverse is daarmee aanwezig in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit karakter is bekend uit The Flash en ArrowCassidy was te zien in films als Monte Carlo en A Nightmare on Elm Street.

Katie Cassidy maakte in 2003 haar acteerdebuut als een jongere versie van Candace ‘C.D.’ DeLorenzo (Tracey Needham) in een aflevering van de misdaadserie The Division. Haar filmdebuut volgde in 2006, als Tiffany in de horror-thriller When a Stranger Calls.

Cassidy is een dochter van popzanger David Cassidy en voormalig model Sherry Benedon. Ze nam als tiener acteer-, dans- en zanglessen en bracht in 2002 de (cover)single I think I love you uit. Dit was in 1970 een hit van de The Partridge Family, waarin vader David met zijn stiefmoeder Shirley Jones de zangpartijen voor zijn rekening nam. Het nummer werd geen commercieel succes, maar Cassidy kreeg wel een rol in Bubblegum Babylon, een televisiespecial die de muziekcarrière van beginnende artiesten promoot.

In 2004 werd Cassidy model. Door deze baan kreeg ze ook de kans actrice te worden. Cassidy kreeg meerdere rollen, waaronder een terugkerende in 7th Heaven. Ook kreeg ze een rol in Sex, Love & Secrets, waarvan vier afleveringen werden uitgezonden voordat de serie werd stopgezet. Verder had ze een rol in de televisieserie Supernatural als de demon Ruby. Cassidy kreeg één van de hoofdrollen in de remake van televisieserie Melrose Place, als socialite en zakenvrouw Ella Simms.

Heb jij nog geen tickets voor Dutch Comic Con op 31 maart en 1 april? Koop ze dan nu hier!

Katie Cassidy komt naar HDCC 2018!

Katie Cassidy komt naar Dutch Comic Con 2018! 🏹😄

Zij is bekend van haar rol als Laurel Lance in de Arrowverse. Zij is daarmee te zien in Arrow en The Flash! Katie Cassidy maakte haar filmdebuut in When a Stranger Calls (2006). Lees meer over Katie op https://goo.gl/jMMBDA

Koop nu je tickets voor Dutch Comic Con op 31 maart en 1 april via https://goo.gl/FDUCJN

Geplaatst door Dutch Comic Con op donderdag 8 maart 2018