Judy Greer in Colin Trevorrow’s Jurassic World

Judy Greer in Jurassic World

Vandaag is bekend gemaakt dat actrice Judy Greer te zien zal zijn in Universal Pictures’ Jurassic World. Daarvoor zal de actrice nog te zien zijn in Dawn of the Planet of the Apes en Tomorrowland. Greer voegt zich daarmee bij een cast die al bestaat uit Chris Pratt, Bryce Dallas HowardIrrfan Khan, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Jake Johnson, Omar Sy, B.D. Wong.

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in het park, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

Jurassic World wordt geregisseerd door Colin Trevorrow en is het vierde deel in de Jurassic Park-filmserie. Het scenario is geschreven door Rick Jaffa, Amanda Silver, Colin Trevorrow en Derek Connolly. Jurassic World draait vanaf 11 juni 2015 in de Nederlandse bioscopen.