Johnny Depp terug op de set van Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Acteur Johnny Depp is teruggekeerd op de set van Walt Disney Pictures‘ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Depp kreeg vorige maand een handblessure, die ervoor zorgde dat de opnames van de film tijdelijk stilgelegd moesten worden. Producer Jerry Bruckheimer liet het goede nieuws vandaag via Twitter weten. In zijn tweet liet hij ons ook meteen de eerste foto uit de aankomende film zien. Deze foto is hieronder te zien.

Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales

De ongelukkige Jack Sparrow ziet het somber in, wanneer de geestpiraten onder leiding van zijn oude aartsvijand, de angstaanjagende kapitein Salazar, ontsnappen aan de Devil’s Triangle. Salazar en zijn crew zijn vastbesloten om elke piraat op zee, met inbegrip van Jack, te doden. Jack zijn enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident of Poseidon, een krachtig artefact dat zijn bezitter de totale controle over de zee geeft.

Hoofdrollen in Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales zijn voor Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Orlando BloomBrenton ThwaitesKaya ScodelarioKevin R. McNally, Golshifteh Farahani, David Weham, Stephen Graham. Het scenario is geschreven door Jeff Nathanson, Ted Elliott, Stuart Beattie en Jay Wolpert. Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales van het regie-duo Joachim Rønning en Espen Sandberg zal op 24 mei 2017 in première gaan.