Jamie Dornan niet volledig naakt in Fifty Shades of Grey

Jamie Dornan niet volledig naakt in Fifty Shades of Grey

In een interview onthulde Jamie Dornan, die in de film de rol van Mr. Christian Grey speelt, dat hij niet volledig naakt te zien zal zijn in de filmadaptatie van Fifty Shades of Grey. Hij vertelde:

“There were contracts in place that said that viewers wouldn’t be seeing my, um… Yeah, my todger. You want to appeal to as wide an audience as possible without grossing them out. You don’t want to make something gratuitous, and ugly, and graphic.”

[youtube qt1T3IGtpdk]

De film is gebaseerd op de erotische bestseller Fifty Shades of Grey van schrijfster E.L. James en het script van de film werd geschreven door Kelly Marcel. Michael De Luca en Dana Brunetti produceren de film samen met E.L. James. De film wordt geregisseerd door Sam Taylor-Johnson.

Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zullen te zien zijn als respectievelijk Christian Grey en Anastasia Steele. Daarnaast zijn er ook rollen voor Luke Grimes en Jennifer EhleFifty Shades of Grey gaat op Valentijnsdag 2015 in première.