James Franco als hoofdpersonage in The Predator?

Er gaan geruchten dat James Franco de hoofdrol krijgt in de aankomende Predator film. Dit nieuws werd onlangs opgevangen door Jeff Sneider van website The Wrap. Het was niet duidelijk of hij de waarheid sprak, maar Sneider schijnt een betrouwbare bron te zijn.

james franco the predator filmhoek

The Predator van regisseur Shane Black (Iron Man 3, Lethal Weapon) is al maanden in productie, maar er is nog weinig bekend over het project. Het is ook nog maar de vraag of Curtis Jackson, beter bekend als 50 cent, een rol gaat spelen in de film. In een interview werd de acteur/muzikant gevraagd naar zijn toekomstige projecten en antwoordde het volgende:

“I’ll be doing some new feature films and stuff like that too. I’ll do Predator”

Aldus Jackson. In weer een ander interview zei hij ‘“I’m working on some new projects. You heard of the movie Predator? I might be a part of that project this summer.” Jackson gaf verder geen concrete details vrij. Het is dus een soortgelijk verhaal als dat van James Franco.

Er zijn sowieso nog geen officiële aankondigingen rondom The Predator. Wel ging het gerucht dat Arnold Schwarzenegger een rol zou krijgen in de film. Vorig jaar november werd bekend gemaakt dat het script van een nieuwe Predator film geschreven werd door Shane Black en Fred Dekker (The Monster Squad). Het duo is al sinds 2014 met dit project bezig.

predator-620x400

De originele Predator werd geregisseerd door John McTiernan en opgevolgd door Predator 2 en Predators. Ook zijn er twee crossover films met de Alien franchise geweest; Alien vs Predator en AVP: Requiem. In het eerste deel had Schwarzenegger de hoofdrol.