James Bond op cover Empire

Empire Magazine heeft een nieuwe foto van de James Bond-film SPECTRE vrijgegeven. Deze staat op de cover van het tijdschrift.

8a06fbc

a77cdf2

SPECTRE (Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) is een fictieve wereldwijde terroristische organisatie welke een hoofdrol speelde in de zowel de boeken van Ian Fleming als de films. In de nieuwe film ontvangt Bond een cryptische boodschap uit zijn verleden. Deze stuurt hem op het spoor van een sinistere organisatie. Terwijl M. een strijd levert tegen politieke krachten, om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de lagen van bedrog weg te pellen om de afgrijselijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

SPECTRE wordt geregisseerd door Sam Mendes en heeft hoofdrollen voor Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Léa Seydoux, Dave Bautista, Rory Kinnear, Monica Bellucci, Andrew Scott en Christoph Waltz. SPECTRE wordt geschreven door John Logan en Neal Purvis & Robert Wade zal te zien zijn vanaf 23 oktober 2015.