J. Jonah Jameson zat in The Amazing Spider-Man 2

J. Jonah Jameson zat in The Amazing Spider-Man 2
Badass Digest heeft een blik gekregen op het oorspronkelijke scenario van The Amazing Spider-Man 2. Hieruit blijkt dat J. Jonah Jameson in de film zat. Hij geeft Peter een rondleiding door het gebouw van de Daily Bugle.

We wisten al dat Shailene Woodley gecast was als Mary Jane Watson. Zij is volledig uit de film gehaald. Haar vader was in het verhaal een dronkaard en mishandelt haar. Mary Jane zelf is serveerster, die in haar vrije tijd aan motoren sleutelt en een Spider-Man tatoeage heeft. Gwen Stacy (Emma Stone) ontmoet haar tegen het einde van de film en zegt dat ze een jongen moet vinden die op Peter Parker (Andrew Garfield) lijkt.

Verder krijgt Max Dillon, a.k.a. Electro (Jamie Foxx) een uitgebreider oorsprongsverhaal. Daarnaast is Richard Parker ook aan het einde van de film te zien. Als Peter besluit te stoppen met het zijn van Spider-Man, komt zijn vader naar hem toe en zegt hij dat hij Peter al jaren heeft gevolgd. En gezien hoe hij Spider-Man is geworden. En dan zegt hij: ”With great power comes great responsibility.”

[youtube AWLW0SSUpO0]

Peter Parker moet zijn tijd verdelen tussen de liefde van zijn leven, Gwen Stacey, en het vechten tegen boeven. Hij is bijna klaar met school, maar is zijn belofte aan de vader van Gwen niet vergeten. Peter moet uit haar buurt blijven om te zorgen dat ze veilig blijft, maar dat lukt hem niet. Het leven van Peter verandert wanneer hij tegenover de nieuwe schurk Electro komt te staan. Zijn oude vriend Harry Osborn keert terug. En Peter ontdekt nieuwe informatie over zijn verleden.

The Amazing Spider-Man 2 wordt geregisseerd door Marc Webb en de hoofdrollen zijn voor Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie FoxxPaul GiamattiDane DeHaan en Sally Field. De film zal vanaf 7 mei 2014 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.