The Hoff en The Rock op Baywatch foto

David Hasselhoff is terug in zijn rode zwembroek op de set van Paramount PicturesBaywatch film. Op onderstaande nieuwe foto’s zien we hem tezamen met The Rock en Zack Efron.

The Hoff en The Rock op Baywatch foto cepxbhqxiaa1kfv-jpg-large ceqvz7guaaekcao-jpg-large The Hoff en The Rock op Baywatch foto

Baywatch (gedurende de laatste twee seizoenen Baywatch Hawaii) is een Amerikaanse televisieserie over strandwachten die de stranden van Malibu in Los Angeles County bewaken. De reeks liep van 1989 tot 2001, met een totaal van 243 afleveringen. De film zal gaan over een arrogante voormalige Olympische sporter die ruzie krijgt met een aantal elite-badmeesters.

Andere hoofdrollen in de film zijn er voor  Dwayne JohnsonZac EfronKelly Rohrbach, Alexandra DaddarioPriyanka ChopraIlfenesh HaderaHannibal Buress en Jon Bass. Tevens hoorde we recentelijk dat Baywatch-veteraan David Hasselhoff te zien zal zijn in de film. Damien Shannon en Mark Swift schreven de nieuwste versie van het script en Seth Gordon zal de film regisseren. De filmversie Baywatch moet in mei 2017 in de bioscopen verschijnen.