Harrison Ford over een vijfde Indiana Jones film

Harrison Ford over een vijfde Indiana Jones film

Alhoewel de fans niet echt te spreken waren over zijn terugkeer in Kingdom of the Crystal Skull, toch wordt er al enige tijd gesproken over een vijfde Indiana Jones film. De laatste tijd is het stil geweest rondom de toekomst van de franchise, vooral nadat Disney Lucasfilm kocht, maar nu lijkt het er op dat Harrison Ford terug wil keren als de man met de zweep. Ford vertelde:

“We’ve seen the character develop and grow over a period of time and it’s perfectly appropriate and okay for him to come back again with a great movie around him where he doesn’t necessarily have to kick as much ass. To me, what was interesting about the character was that he prevailed, that he had courage, that he had wit, that he had intelligence, that he was frightened and that he still managed to survive. That I can do.”

Het laatste nieuws over een vijfde Indiana Jones film was dat George Lucas schijnbaar aan het werken was aan een script, maar hij heeft vooralsnog nog niet een Macguffin voor het verhaal gevonden. Lucas heeft daarna gezegd dat hij gestopt is met het maken van grootste films. Betekend dit het einde van de Indiana Jones franchise?