Guido Weijers is The Boss Baby – Eerste namen Nederlandse stemmencast

Guido Weijers is The Boss BabyVandaag zijn de namen van de Nederlandse stemmencast van de hilarische animatiefilm The Boss Baby bekendgemaakt. Cabaretier Guido Weijers en acteur Stijn van der Plas nemen de hoofdrollen voor hun rekening. Guido Weijers maakt met deze nieuwe film van DreamWorks Animation (Shrek) zijn inspreekdebuut. Stijn van der Plas maakt zijn inspreekdebuut op het grote doek. De film bevat tevens een voice-over van acteur en presentator Buddy Vedder en een cameo van YouTuber, actrice en zangeres Dionne ‘OnneDi’ Slagter.

Guido Weijers (Gabbers) leent zijn stem aan de bijzondere baby, The Boss Baby. Strak in het pak, koffertje in de hand en met een supergeheime missie. Want waarom verliezen baby’s marktaandeel in de liefde? Om zijn missie te voltooien moet hij de handen ineen slaan met zijn grote broer Tim. In de Engelstalige versie neemt Alec Baldwin de rol van The Boss Baby voor zijn rekening.

Stijn van der Plas (MeesterSpion, Billy Elliot) is Tim, een doodgewone jongen, maar met een buitengewone fantasie. Zijn perfecte wereldje komt op z’n kop te staan als hij een broertje krijgt. Hij heeft het gevoel dat er iets is met The Boss Baby en is vastbesloten de waarheid te onthullen. Miles Bakshi heeft de stem van Tim ingesproken in de Engelstalige versie van de film.

Acteur en presentator Buddy Vedder (Goede Tijden, Slechte Tijden, Zapp Kids Top 20) neemt de voice-over van de ‘oudere’ Tim voor zijn rekening. En YouTuber, actrice en zangeres Dionne ‘OnneDi’ Slagter (100% Coco) maakt haar inspreekdebuut met een cameo als stewardess.

De regie van de Nederlandstalige versie van The Boss Baby is in handen van Marty de Bruijn (Trolls, Kung Fu Panda-films, Verschrikkelijke Ikke-films). De volledige Nederlandse stemmencast wordt later bekendgemaakt.

[youtube Dgkt84QhVjU]

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby. The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. Dreamworks’ The Boss Baby is een originele comedy voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.

De animatiefilm is geregisseerd door Tom McGrath en geschreven door Michael McCullers. The Boss Baby staat gepland voor 19 april 2017.