Trailer Seth MacFarlane’s A Million Ways to Die in the West

 A Million Ways to Die in the West

In navolging van de Red band trailer voor de komedie A Million Ways to Die in the West, is er vandaag een gekuiste versie verschenen. Bekijk deze hieronder.

[youtube 2sOa-2EhbTU]

Het verhaal speelt zich af tijdens het Wilde Westen, een tijd waarin een man’s reputatie alles was. Albert (Seth MacFarlane), een schaapherder, raakt zijn aantrekkelijke vriendin (Amanda Seyfried) kwijt nadat hij bang wordt tijdens een tweegevecht en zich terugtrekt uit het duel. Ontmoedigd door de gebeurtenis durft de laffe Albert zijn gezicht haast niet meer in het openbaar te vertonen. Dan ontmoet hij een beeldschone vrouw (Charlize Theron) met een mysterieus verleden. Terwijl zij Albert helpt zijn zelfvertrouwen weer terug te vinden, worden zij langzaam maar zeker verliefd op elkaar. Hun relatie dreigt uit elkaar te vallen wanneer haar man (Liam Neeson), een beruchte crimineel, ten tonele verschijnt en Albert wederom voor een duel wordt uitgedaagd.

Hoofdrollen worden gespeeld door Charlize Theron, Liam Neeson, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Sarah Silverman, Neil Patrick Harris en Giovanni Ribisi. MacFarlane (Ted, Family Guy) schreef het scenario samen met Alec Sulkin en Wellesley Wild. Vanaf 29 mei in de Nederlandse bioscoop.