Goldblum vs Goldblum in Independence Day: Resurgence video

Independence Day: Resurgence20th Century Fox heeft een nieuwe clip voor Independence Day: Resurgence vrijgegeven, met daarin Liam Hemsworth en Jeff Goldblum. Deze kan je hieronder bekijken. De sequel speelt zich 20 jaar af na het eerste deel en opnieuw krijgt de wereld te maken met een invasie van de buitenaardse wezens.

[youtube SyEcjLFZ0Q8]

[youtube slqAFvdjxyw]

Nadat Independence Day het rampenfilm genre veranderde, levert dit volgende hoofdstuk wereldwijde catastrofe op een onvoorstelbare schaalgrootte. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramm­a om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

Independence Day: Resurgence wordt geregisseerd door Roland Emmerich. De hoofdrollen zijn voor Liam Hemsworth, Jeff GoldblumBill PullmanJessie UsherMaika Monroe, Sela WardWilliam FichtnerJudd HirschBrent Spiner, Patrick St. EspritVivica A. Fox, Angelababy en Charlotte Gainsbourg. De langverwachte sci-fi sequel op Independence Day (1996) is te zien vanaf 23 juni 2016.